Vi gir deg rådene for å unngå nettopp det! Med forskningsbaserte tips og triks som hjelper deg igjennom julestria! Lær hvordan du kan stresse ned ved hjelp av pusten, og hvordan du kan få en dypere søvn.

Om podcast-serien

Programlederne John John Bruseth og Rebekka Nøkling gir deg en adventskalender med sine personlige juletips for å hjelpe deg gjennom julen. – Slik at du får mindre stress og mer LIVSLYST + masse GODFØLELSE og JULEGLEDE! Adventskalenderen har fire episoder – ny episode hver søndag i advent!

Om podcast-duoen

Programlederne er tidligere kjent fra podcasten «John John og Rebekka» i Nettavisen der de gir deg oversikt over det som er verdt å vite – en dypere faglig innsikt, konkrete råd og stressmestringsverktøy som vil gi deg masse godfølelse og ny energi. Og ja: Alt er forskningsbasert og lett forståelig når duoen tar for seg et bredt spekter av temaer: fra erotisk kvinnekraft til meditasjonsøvelser som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mer livsglede og overskudd i hverdagen!

REBEKKA NØKLING er en profilert foredragsholder, stressmestringscoach, terapeutisk yoga & meditasjonslærer, helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn og eier av Livslyst & Motivasjon AS.

JOHN JOHN BRUSETH er en eventyrer som først og fremst lever i eventyret. Han er rockemusiker, filmskaper, forfatter, kunstmaler og journalist. John John har laget en rekke dokumentarfilmer om kvinnerelaterte spørsmål, og står bak kinodokumentaren Fast Car sammen med Unni Willhelmsen samt TV-serier om kvinner både for TV2 og NRK.