Stressmestring for studenter og ansatte – gjennom å påvirke hormonene våre!

På grunn av økende tendenser til stress i livene våre har Oslo Fotokunstskole et samarbeid med Livslyst og og Motivasjon AS, med Rebekka Nøkling i spissen. Rebekka er grunnlegger og eier av selskapet, som også eier Livslyst & Motivasjon Senteret og nettmagasinet LivslystMagasinet. Rebekka brenner for å hjelpe mennesker som ønsker en personlig vekst med positive endringer og en hverdag med mindre stress og mer livslyst. Rebekka jobber i dag som coach, foredragsholder og utdanningsansvarlig og har en bred medisinsk genforskningsbakgrunn – og de verktøyene hun tar i bruk i sin coaching er forankret i vestlig medisinsk forskning. Hennes verktøy er konkrete og kan brukes med en gang. De reduserer stress umiddelbart, skaper tillit og ny positiv energi, som smitter over på omgivelsene – på jobben, men også privat.

I denne episoden snakker Ingeborg Løvlie med skolens rektor, Hanne Sophie Claussen og stressmestringscoachen, Rebekka Nøkling.

Ingeborg Løvlie har i samarbeid med Oslo Fotokunstskole produsert filmer som presenterer og viser øvelsene for stressmestring – som utføres av Elise Nøkling-Eide, som til daglig jobber som profesjonell ballettdanser i Nasjonalballetten ved Den Norske Opera & Ballett. Enkle øvelser alle kan ta i bruk i egen hverdag. 

Noen av filmene kan ses på skolens hjemmesider:

  1. STRESSMESTRING
  2. STRESSMESTRING – DIAFRAGMA
  3. STRESSMESTRING – LUNGENE

PRODUKSJON: LivslystStudioet
PRODUSENT: Ingeborg Løvlie/Oslo Fotokunstskole