John John & Rebekka fra Nettavisen

JOHN JOHN OG REBEKKA vil gi deg en oversikt over det som er verdt å vite – en dypere faglig innsikt, konkrete råd og stressmestringsverktøy som vil gi deg masse godfølelse og ny energi. Og ja: Alt er forskningsbasert og lett forståelig når duoen tar for seg et bredt spekter av temaer: fra erotisk kvinnekraft til meditasjonsøvelser som Nobelprisvinnere og leger selv gjør for å få en bedre hukommelse, mindre betennelse og mer livsglede og overskudd i hverdagen!


Blodsukkerbalansen

VISSTE DU AT en langvarig ubalanse i blodsukkeret kan føre til at du får: diabetes-2 (slik 1000 nye nordmenn får i måneden), overvekt, mindre sexlyst, hjerteinfarkt, hjerneslag, nyresvikt, ereksjonssvikt, utbrenthet og betennelse i kroppen? Dette skal vi hjelpe deg til å unngå og vi vil heller gi deg: matnyttige tips, innsikt, påfyll, ny energi, motivasjon, inspirasjon og konkrete råd for å få en bedre hverdag med masse godfølelse og livslyst – gjennom å ta tilbake kontrollen over ditt eget blodsukker! For annonsering kontakt: post@livslystogmotivasjon.no


Kjærlighetsmønster

Podcast med Bjørg Thorhallsdottir og Anniken Lien Mathiesen. Anniken ønsker at du skal oppleve et forhold som gir deg glede, og at kjærligheten skal være lett og deilig. Bjørg ønsker at du skal finne drømmemannen, og mener at han er nærmere enn du tror. Sammen viser de i denne podden at ingen kan skinne og være deg, bedre enn deg selv! Du er mer enn bra nok – du skal bare lære å være enda mer av den du er. Med varme, humor og ærlighet, får du tips og hjelp på veien mot å skape det kjærlighetslivet du drømmer om, og ikke minst til å skjønne hvor fantastisk du er.

For å høre alle episodene på Spotify

PRODUKSJON: LivslystStudioet
PRODUSENT: Awa Sarr


I FOKUS – en podcast av Oslo Fotokunstskole

Oslo Fotokunstskole har et samarbeid med Livslyst og Motivasjon AS, for å integrere stressmestring som en del av hverdagen til studentene og de ansatte ved skolen. I denne episoden snakker Ingeborg Løvlie med skolens rektor, Hanne Sophie Claussen og eieren av selskapet som også driver Livslyst & Motivasjon Senteret, Rebekka Nøkling.

Ingeborg Løvlie har i samarbeid med Oslo Fotokunstskole produsert filmer som presenterer og viser øvelsene for stressmestring – som utføres av Elise Nøkling-Eide, som til daglig jobber som profesjonell ballettdanser i Nasjonalballetten ved Den Norske Opera & Ballett. Enkle øvelser alle kan ta i bruk i egen hverdag.

Noen av filmene kan ses på Oslo Fotokunstskolens hjemmesider:

  1. STRESSMESTRING
  2. STRESSMESTRING – DIAFRAGMA
  3. STRESSMESTRING – LUNGENE

PRODUKSJON: LivslystStudioet
PRODUSENT: Ingeborg Løvlie/Oslo Fotokunstskole


Hverdagspsyken

Hverdagspsyken er podcasten som setter ord på de tabubelagte temaene alle tenker, og føler på, men ingen snakker om. Her blir tabuer og stigma revet ned av ukjente og kjente gjester. Sammen med programlederne Jimmy & Marius, deler de sine erfaringer og sin profesjonelle innsikt.