VISSTE DU AT en langvarig ubalanse i blodsukkeret kan føre til at du får: diabetes-2 (slik 1000 nye nordmenn får i måneden), overvekt, mindre sexlyst, hjerteinfarkt, hjerneslag, nyresvikt, ereksjonssvikt, utbrenthet og betennelse i kroppen? Dette skal vi hjelpe deg til å unngå og vi vil heller gi deg: matnyttige tips, innsikt, påfyll, ny energi, motivasjon, inspirasjon og konkrete råd for å få en bedre hverdag med masse godfølelse og livslyst – gjennom å ta tilbake kontrollen over ditt eget blodsukker!

HEGE HASLER BARHAUGHØGDA er foredragsholder, sykepleier, blodsukkerekspert og har jobbet med diabetespasienter i over 20 år. De siste 15 årene har hun jobbet på Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo, der kostholds- og livsstilsveiledning har vært den viktigste behandlingsformen. Hun har skrevet bøkene «Diabetesboka – spis riktig og bli friskere», «Den Praktiske Diabetesboka» og «Søt og sukkerfritt» som nå totalt har et opplag på 30 000 eksemplarer. Hege er også tillitsvalgt i fylkeslaget i Diabetesforbundet.

REBEKKA NØKLING er en profilert foredragsholder, stressmestringscoach, mental trener, podcastprogramleder, terapeutisk hormonyoga & meditasjonslærer og helsejournalist med medisinsk genforskningsbakgrunn. Hun er grunnleggeren av Livslyst & Motivasjon AS som eier: Livslyst & Motivasjon Senteret, LivslystMagasinet.net og LivslystStudioet (lyd/podcast). I tillegg er hun medeier og faglig ansvarlig for undervisningen i det nyetablerte selskapet mPOWER Academy AS (www.mpoweracademy.org).