Hvem vi er

Nettstedet www.livslyststudio.com eies og drives av Livslyst & Motivasjon AS. Vi legger ut podcaster som er spilt inn og produsert av LivslystStudioet, alene eller sammen med våre utvalgte samarbeidspartnere på vår hjemmeside, Spotify, Apple podcast, Google podcast og RSS.

LivslystStudio er et lydstudio som holder til i Livslyst & Motivasjon AS sine lokaler i Kirkeveien 67, 0364 Oslo.

Vår visjon er at podcastene som produseres i LivslystStudioet, skal være til nytte og inspirasjon for folk og bidra til økt motivasjon, godfølelse, mindre stress og mer livslyst i hverdagen!

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Dersom du lytter til en podcast

Vi lagrer IP-adressen din og en referanse for hver gang du laster ned eller lytter til en podcast. Denne informasjonen deles ikke med andre, og blir heller ikke offentliggjort på noen som helst måte. Dataene er kun lagret til intern bruk slik at vi kan føre statistikk over hvor mange som lytter og laster ned hver enkelt podcast. På denne måten ser vi hva våre lyttere er mest interessert i.

Kontaktskjemaer

Det du sender oss gjennom kontaktskjemaer på www.livslyststudio.com vil bli sendt til en e-postadresse som våre medarbeidere har tilgang til.

E-poster kan noen ganger forsvinne før de kommer frem til riktig mottaker. For å unngå dette lagrer vi samtidig alt du sender til oss på et sikkert sted – det vil si – på samme plass som nettstedet vårt www.livslyststudio.com er lagret.

Informasjonen du sender inn vil bli brukt for å gi deg et godt svar på henvendelsen din, og vil ikke bli brukt til markedsføring (med mindre du har gitt samtykke til dette).

Informasjonskapsler

Skriver du inn en kommentar i kommentarfeltet på en av sidene våre, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke gi oss denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Har du en konto hos oss og logger deg inn på www.livslyststudio.com, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Logger du deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din bli oppbevart i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Redigerer eller publiserer du en artikkel eller podcast, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen eller podcasten du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Fotografier og videoer

Er du redaktør eller bidragsyter på www.livslyststudio.com og skal laste opp bilder til en artikkel, side eller podcast, så bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet bildet er tatt på (EXIF GPS). Dette for at de som besøker nettsiden ikke skal kunne laste ned bildene og hente ut denne informasjonen.

Dersom du legger igjen en kommentar

Skriver du inn en kommentar i kommentarfeltet på en av sidene, lagres detaljene du sender inn. I tillegg lagres IP-adressen din og hvilken nettleserversjon du bruker, for å unngå useriøse kommentarer.

Gravatar: Du har kanskje sett at noen av de som skriver inn kommentarer får opp et bilde av seg selv? Dette bildet kalles en Gravatar og dukker opp dersom du har opprettet en Gravatar-konto. Les mer om Gravatar eller se personvernerklæringen deres. For å kunne vise bildet må vi spørre Gravatar om e-postadressen du sender oss er tilknyttet en Gravatar-konto. Etter at kommentaren din er blitt godkjent vil Gravatar-bildet ditt være synlig for alle som leser kommentaren.

Innhold som hentes fra andre nettsteder

Artikler og sider på www.livslyststudio.com kan ha innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) som hentes fra andre nettsteder. Denne typen innhold oppfører seg på nøyaktig samme måte som at den som besøker www.livslyststudio.com også besøker nettstedet innholdet hentes fra.

Disse nettstedene kan samle opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innholdet som hentes dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Sikkerhetslogger

IP-adressen til alle besøkende, bruker ID for innloggede brukere, og brukernavn for innloggingsforsøk blir logget for å se etter for ondsinnet aktivitet og for å beskytte nettstedet mot bestemte typer angrep. Eksempler på når noe logges er påloggingsforsøk, loggut forespørsler, forespørsler om mistenkelige nettadresser, endringer i nettstedsinnhold og passordoppdateringer. Denne informasjonen oppbevares i 14 dager.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Sucuri hjelper oss med å søke etter skadelig programvare og sårbarheter på www.livslyststudio.com gjennom tjenesten deres som heter Site Check. Vi sender ikke personopplysninger til Sucuri, men det kan skje at Sucuri finner personlig informasjon dersom denne er publisert åpent (f.eks. i kommentarfelt). Ønsker du mer informasjon kan du se personvernerklæringen til Sucuri.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi skal kunne gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For redaktører og bidragsytere som har konto på www.livslyststudio.com, lagres det også personopplysninger som disse oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Administratorene på www.livslyststudio.com kan også se og redigere denne informasjonen.

Sikkerhetslogger oppbevares i 14 dager.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Har du en konto på www.livslyststudio.com eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Ønsker du imidlertid en eksportfil eller at vi sletter personopplysninger om deg, kan du gi oss beskjed gjennom kontaktskjemaet.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Kommentarer gitt av besøkende kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Vår kontaktinformasjon

Har du kommentarer eller spørsmål til vår personvernerklæring kan sende disse gjennom vårt kontaktskjema.

Tilleggsinformasjon

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra